Onze Diensten

Webdesign

Door een professionele website of webshop te laten maken zet u op effectieve wijze uw idee, project of onderneming op de kaart. Het kan ook voorkomen dat uw huidige website een flinke opfrisbeurt nodig heeft, en u niet direct een hele nieuwe website wilt laten bouwen. In beide gevallen kunt u uw website laten maken door ons.

Software development

Bij ons kunt u terecht voor verschillende software oplossingen. Zo draaien wij onze hand niet om voor een stukje maatwerk software. Ook kunnen wij voor bepaalde oplossingen een kant en klaar softwarepakket aanbieden. Het is dan ook onze grootste uitdaging om de beste oplossing aan te bieden die past binnen uw behoeftes.

Hosting

Zelf willen sleutelen aan een website, maar geen ervaring met het uitkiezen van een webhost? Wij nemen al deze zorgen bij u weg. Het hosten van websites, email of cloud storage is bij ons geen enkel probleem. Zo kunt u zelf de touwtjes in handen houden en krijgt u professionele ondersteuning als het misgaat. Wij gaan voor u opzoek naar het best passende pakket.

Hardware

De juiste hardware voor uw bedrijf kiezen is niet altijd de gemakkelijkste klus.
Precies die specificaties die u zoekt vinden tegen een goede prijs.
Wij maken het u gemakkelijk met een goed advies op basis van uw wensen. Ook zorgen we voor de levering en installatie van de hardware.